Opening La Cantina op het Eemklooster!

Opening La Cantina op het Eemklooster!

Eind deze week verwelkomen Plegt-Vos, ABC en EarthY La Cantina op het Eemklooster. Deze huurder zal de deuren van haar tweede vestiging openen in Amersfoort. 

Elsenburg & Sebastiani & Dario huren een prachtig verbouwde ruimte gelegen aan het grote sportveld, naast parkeerplaats P3 en kindercentrum Panta Rhei. Op werkdagen kun je daar gaan genieten van overheerlijke koffie, smakelijke broodjes en van veel lekkere (Italiaanse) gerechten en dranken. Binnen of op het zonnige terras.

Horeca, en breder Food & Beverages concepten, dragen het sociale weefsel van onze maatschappij en de ontmoeting in veel van onze projecten. Onderdeel van onze ‘People First, Buildings Second’ aanpak. De Corona crisis was niet nodig om dit te beseffen, maar heeft ons wel opnieuw doen dromen van simpele dingen doen in het leven. Een heerlijke fles wijn, op een fantastische locatie, de basis voor meervoudige waardecreatie. Wij (Kristof Hellemans, Michiel Krutzen en Robert van Ieperen) delen graag onze decennialange kennis en ervaring met horeca en vastgoedexploitatie met u. Fusion cooking, vergezeld van een goed glas en mooie verhalen. Goede wijn behoeft geen krans … maar een voedzaam gesprek is nooit weg!