We are EarthY

people_first

People First

By putting people first, we find the best possible value for every project, for everyone. People First, Buildings Second.

wellbeing

Solid Commissioning

We organize the entire real estate chain – from investors to end users – to create valuable living environments.

forward_living

Community Experience

We believe in forward living; in maximum involvement of future residents, users and locals. Together with and for the community.

Wonen in een houten huis betekent dat je omringd bent door de natuur. Hout heeft niet alleen een positieve invloed op onze gemoedsrust, maar biedt ook vele voordelen ten aanzien van duurzaam bouwen en wonen. EarthY Invest werkt samen met de mensen van Holz Meissnitzer GmbH uit Oostenrijk. Hun ervaring en expertise hebben geresulteerd in een circulaire manier van werken met hout, met slimme aluminium verbindingen die niet alleen lijm vervangen maar die ook demontage en hergebruik eenvoudig maken. Wat ons bij EarthY Invest vooral ook aanspreekt is dat deze duurzame manier van bouwen (en daarmee wonen) met een korte bouwtijd te realiseren is. Wij zijn inmiddels aan ons tweede houtbouw-project begonnen. Maar laat deze video vooral voor zichzelf spreken en dan snap jij ook de enorme potentie en mogelijkheden van onze aanpak. Neem contact op voor meer informatie! 

Blijf op de hoogte van onze actualiteiten: Volg ons op LinkedIn!

Earthy Invest

Robert van Ieperen