Over ons

Wij zijn EarthY, een investeringsplatform voor projecten met een blijvend positieve impact. Als initiatiefnemer en partner van karakteristieke projecten, gidsen we onze private en publieke partners langs obstakels om samen duurzame leefgebieden te realiseren.

Met een schat aan ervaring in woonconcepten en ‘mixed-use’ gebieden, investeren we onze passie en expertise in projecten waarin well-being centraal staat.

We staan naast onze partners. Niet alleen omdat we het risico delen, maar ook omdat we elkaar vinden in een gezamenlijke vooruitstrevende visie op sociale cohesie, duurzame technologieën en gedeelde voorzieningen.

We organiseren de hele vastgoedketen – van investeerders tot en met eindgebruikers – en verbinden kapitaal met communities die verder denken dan de status quo. Door mensen op de eerste plaats te zetten, vinden we de best mogelijke waarde voor elk project, voor iedereen.

Bij EarthY geloven we niet alleen in living, wij geloven in forward living

Forward living staat voor maximale betrokkenheid van toekomstige bewoners, gebruikers en omwonenden. Nu en in de toekomst. Forward living betekent ook het creëren van vernieuwende leefomgevingen die niet alleen economische waarde opleveren, maar ook voldoen aan de hoogste maatschappelijke en ecologische waarden. Ontwikkelingen die actief bijdragen aan de gezondheid van de samenleving op de lange termijn.

Dit is niet alleen onze visie op de toekomst. Het ís de toekomst. Een toekomst die we al actief aan het bouwen zijn.